FRIM @
Rönnells
27 January
Fred Frith & Susana Santos Silva Duo / Mats Gustafsson Solo FRIM starts the year with the fantastic duo Fred Frith and Susana Santos Silva


Rönnell's
Birger Jarlsgatan 32
27 January 2024
Doors open at 6:30 p.m
Concert start: 19.00
SEK 200/150 (member)

Advance purchase: info@ronnells.seVar med om ett magiskt möte mellan den legendariske gitarristen Fred Frith och trumpetaren Susana Santos Silva. Den 27 januari gästar de Rönnells Antikvariat. Sedan 2011 har Santos Silva ingått i flera av Fred Friths olika konstellationer. Sedan en tid tillbaka har de också arbetat i duoformatet. Fred Frith har en lång bana inom den experimentella musiken alltsedan han var medlem i brittiska Henry Cow på 1970-talet. Susana Santos Silva har sedan flera år en välförtjänt plats i fören på den europeiska improvisationsscenen.Denna kväll spelar även Mats Gustafsson (som ersätter Jörgen Adolfsson som brutit en axel).
Den produktive Gustafsson – som är en av motorerna bakom Fire! Orchestra och tidigare var med i The Thing och en mänga andra beständiga, liksom tillfälliga konstellationer – framför en akustisk solokonsert. Missa inte detta!
Kontakt

If you want to be in the calendar, please write to:
frimcalendar@gmail.com
booking requests & general enquiries:
frim@frim-stockholm.se
FRIM Mailing List